Llenguatge

Estableix el teu idioma a les aplicacions d'iOS, iPadOS i Android i a l'aplicació web.

Idioma a les aplicacions d'iOS, iPadOS i Android

Les aplicacions per a iOS, iPadOS i Android de Fillet utilitzen automàticament el mateix idioma que el vostre dispositiu.

L'idioma del vostre dispositiu és l'idioma que heu definit a la configuració del vostre dispositiu.

Per canviar l'idioma a les aplicacions Fillet , canvia l'idioma a la configuració del dispositiu.

iOS i iPadOS

iOS i iPadOS
  1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu General.
  3. Toqueu Idioma i regió i, a continuació, toqueu Idioma.

Android

Android
  1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Idioma i entrada.
  3. Toqueu Idioma i, a continuació, seleccioneu el vostre idioma.