Verifiqueu l'adreça de correu electrònic Fillet ID

Visió general

Quan creeu un compte Fillet nou, rebreu un correu electrònic amb un enllaç per verificar la vostra adreça de correu electrònic.

Verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic per assegurar-vos que no us perdeu les notificacions sobre el vostre compte Fillet i les comunicacions d'atenció al client.

La verificació de la vostra adreça de correu electrònic també és una part clau de funcions com Comandes, Descobriment i Vendes.

Sense correu electrònic de verificació

Si no heu rebut cap correu electrònic després de crear el vostre compte Fillet , comproveu si la vostra adreça de correu electrònic està escrita correctament.

iOS i iPadOS Envia un correu electrònic de verificació

iOS i iPadOS
  1. Toqueu per seleccionar la pestanya Més (a la cantonada inferior dreta de la pantalla).
  2. Toqueu per seleccionar Configuració.
  3. A la pantalla de configuració, toqueu i, a continuació, toqueu Verifica el correu electrònic.
  4. Obriu el correu electrònic de verificació i seguiu les instruccions.

Android Envia un correu electrònic de verificació

Android
  1. A la pantalla principal, toqueu El meu perfil d'empresa.
  2. A My Business Profile, toqueu i, a continuació, toqueu Envia un correu electrònic de verificació.
  3. Obriu el correu electrònic de verificació i seguiu les instruccions.