An image of a chef wearing an apron.

Fillet ID

Zure Fillet ID plataforma guztietan Fillet zerbitzuetara sartzeko erabiltzen duzun kontua da: iOS eta iPadOS, Android eta web-ean.

Hauxe da zure kontua Fillet.

Kontua

Babeskopia eta sinkronizazioa Sarrera

Zure Fillet ID erregistratzen duzunean, Fillet aplikazio guztiek automatikoki babeskopiak egingo dituzte eta zure Fillet datuak sinkronizatuko dituzte.

Gehiago ikasi

Egiaztatu Fillet ID helbide elektronikoa

Egiaztatu Fillet ID gisa erabili nahi duzun helbide elektronikoa.

Gehiago ikasi

Kudeatu eta erabili zure Fillet ID

Egiaztatu Fillet ID gisa erabili nahi duzun helbide elektronikoa.

Gehiago ikasi

Hasi saioa Erakunde batean

Ikusi kide zaren erakunde guztiak eta hautatu Erakunde bat saioa hasteko.

Gehiago ikasi

Fillet aplikazioak

Ikasi hizkuntza, moneta eta eskualdearen ezarpenei buruz Fillet aplikazioetan. Ikasi zure Fillet datuen babeskopia eta sinkronizazioa egiten.

Babeskopia eta sinkronizazioa Fillet aplikazioak

Sar zaitez zure datuak edozein iOS edo Android gailutatik, edo edozein web arakatzailetatik.

Gehiago ikasi

Moneta

Ezarri zure moneta iOS, iPadOS, Android eta web aplikazioetan

Gehiago ikasi

Hizkuntza

Ezarri zure hizkuntza iOS, iPadOS eta Android aplikazioetan eta web aplikazioan.
Gehiago ikasi