betalingsmiddel

Indstil din valuta i iOS, iPadOS, Android og webapps

Valuta i webapp

Du kan vælge, hvilken valuta du ønsker, at Fillet webappen skal bruge.

Web
  1. Log ind på din konto.

Teams & Organisationer Hvis du er medlem af en organisation, der har et aktivt abonnement, skal du kontrollere, at du er logget ind på den pågældende organisation.

Tip:

Vælg "Skift Konto" for at logge ind på din individuelle konto eller en konto.

2. Select the following: Opdateringer webapp
  3. Select the following: Skift til et andet område og sprog
  4. Vælg en lokalitet
  5. Start webapp

Valuta i iOS, iPadOS og Android apps

Fillets iOS-, iPadOS- og Android-apps bruger automatisk den samme valuta som din enheds region.

Din enheds region er den region, du har angivet i din enheds Indstillinger.

For at ændre valutaen i Fillet apps skal du ændre regionen i din enheds Indstillinger.

iOS og iPadOS
  1. Åbn appen Indstillinger .
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på Sprog og region, og tryk derefter på Region.
  4. Vælg landestandard
Android
  1. Åbn appen Indstillinger .
  2. Tryk på Sprog og input.
  3. Tryk på Sprog, og vælg derefter din valuta.