#

Itungan biaya

Ngitung biaya produksi pikeun resep sareng barang kanggo dijual.

Diajar deui

Inventaris sareng tatanan

Kirim pesenan kana supplier anjeun. Tumana bahan dina inventaris anjeun.

Diajar deui
Prepare items for sale.

Nyiapkeun barang-barang pikeun dijual

Tingali biaya varial ngalaksanakeun kauntungan. Siap ngajual produk anjeun.

Diajar deui